15.5.2013 7.47, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Voda a naše peněženka, Vodovody a kanalizace
Voda z kohoutku je v restauracích v módě
Baleným minerálním vodám v restauracích, barech a kavárnách konkuruje „obyčejná“ voda z vodovodu. Ta se stále častěji objevuje také v nabídkách podniků na Pelhřimovsku, napsal Pelhřimovský deník.
Vodu z kohoutku si stále častěji objednávají i hosté restaurace Ponte di Pietra v Pelhřimově. „O vodu z vodovodu je velký zájem, lidé ji chtějí více než balenou,“ potvrdil Deníku majitel restaurace Petr Beneš. Půllitr „vodovody“ je tam k mání za dvanáct korun. „ Přidáváme do ní ještě citron a led,“ doplnil Beneš s tím, že v podávání kohoutkové vody nevidí žádný problém.
Vodu z kohoutku si mohou objednat i hosté restaurace Hotelu Berger v Kamenici nad Lipou. Za „třetinku“ s citronem a ledem tam zaplatí pět korun. Jak sdělila majitelka a provozní hotelu Eva Zedníčková, do nabídky ji zařadili před rokem a tento krok se jim osvědčil především v čase oběda.
Zdroj: Deník.cz
15.5.2013 7.47, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Voda a naše peněženka, Vodovody a kanalizaceAktuality
Olomouc instalovala dvě nové hladinoměrné stanice a jeden vyhřívaný srážkoměr
Akt. 8.11.2025 16.45Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě
Revitalizace rybníčku u Starých Hutí pomohla vzácným střevlím a slunkám
Akt. 7.11.2025 14.50Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Prevence povodní, voda v krajině, Rybářství a rybníkářství













