23.9.2016 8.46, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství, Podnikání s vodou a zákony
Veterináři startují semináře o kvalitě potravin – první na řadě jsou ryby
Státní veterinární ústav Praha (SVÚ) připravil pro laickou i odbornou veřejnost sérii seminářů věnovaných problematice kvality potravin či chovu a zdraví koní a psů. Informoval o tom Petr Majer, odborný rada oddělení vnější komunikace Státní veterinární správy ČR.
Semináře startují již v pondělí 26. Září, prvním tématem jsou Ryby a rybí výrobky. „Od odborníků z pražského SVÚ se dozvíte řadu zajímavých věcí o označování i nejčastějším způsobům falšování těchto produktů, k problematice zdravotní nezávadnosti či problematice parazitů,“ uvedl Majer.
Více se k jednotlivým tématům a termínům dozvíte na následujícím odkaze, kde naleznete také kontakt na pořadatele:https://www.svupraha.cz/aktuality/seminare-pro-laickou-i-odbornou-verejnost-v-oblasti-kvality-potravin-i-k-problematice-chovu-zvirat.html
Naše voda, ilustrační foto Naše voda – Nina Havlová
23.9.2016 8.46, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství, Podnikání s vodou a zákonyAktuality
Světoví odborníci řeší na MENDELU aktuální výzvy agrolesnictví
Akt. 28.5.2024 14.04Rubrika: Statistiky a kauzy
Likvidace invazních rostlin v národních parcích posloužila ochraně přírody
Akt. 28.5.2024 14.01Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě