19. 8. 2019

Fotoseriál: Jak správně filetovat velké kusy pstruha

Běžné pstruhy, kteří jsou ke koupi ve většině maloobchodů nebo které si člověk uloví v přírodě, filetovat není třeba. Po krátké tepelné úpravě, ať již je to grilování, nebo pečení, lze totiž takové pstruhy snadno vykostit až na talíři. Foto – klikni zde!

V poslední době se ale lze na našem trhu setkat také s velkými kusy pstruhů, které se prodávají obvykle pod názvem „pstruh lososový“ (jde ale o nesprávný název, v praxi jde o pstruha duhového, který je uměle a dlouho přikrmován karotenoidy), u nichž naopak filetování smysl má. Ukázku základního postupu mohli vidět návštěvníci Selských slavností na Ekofarmě Bošina ve Vernéřovicích na Broumovsku uplynulou sobotu, a portál Naše voda jí v podobě krátkého fotoseriálu, jehož plná verze je na facebookové verzi našeho portálu, zprostředkovává i vám.

Naše voda, foto a fotoseriál Naše voda – Nina Havlová

17.7.2017 6.24, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství, Podnikání s vodou a zákony, Nejčtenější

Aktuality

Lesní video

více >

Fotoblog

více >

CHMELAŘSKÝ DEN, STEKNÍK U ŽATCECHMELAŘSKÝ DEN, STEKNÍK U ŽATCE
Autor: Nina Havlová

Videoblog

více >

Kalendář Akcí

<< Srpen 2019 >>
PÚSČPSN
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1