7. 8. 2020

2.12.2019 14.50, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách

Advent je tu a s ním již tradičně i sváteční speciál Zubr Maxxim

Pivovar Zubr uvařil v letošním roce opět 1.400 hektolitrů svátečního speciálu Zubr Maxxim, které si od tohoto týdne mohou vychutnat milovníci chmeleného moku zejména v provozovnách na Moravě.

„Zubr Maxxim zařazujeme do nabídky pravidelně s příchodem adventu. Jedná se o náš nejprodávanější speciál, který již tradičně patří právě k zimnímu období, kdy lidé dávají přednost silnějším a plnějším pivům,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Zubr Maxxim, čtrnáctistupňové pivo s jemnou doznívající hořkostí, smetanovou pěnou a zlatavě jantarovou barvou, je vyroben klasickým způsobem z kvalitních regionálních surovin, které mu dávají plnější chuť a charakteristickou hořkost. „Stejně jako u dalších našich piv vycházíme z tradiční receptury. Zubr Maxxim vyniká nejen nezaměnitelnou vůní a vzhledem, ale také příjemným aroma a chutí nabádající k dalšímu napití. Té je docíleno nejen kvašením na otevřené spilce, ale také dlouhým zráním v ležáckém sklepě, které u Maxxima trvá až 90 dní,“ popisuje pivní speciál Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

V týdnu od 2. prosince začíná distribuce do vybraných restaurací, kde si ho milovníci piva mohou dopřát v čepované podobě. Speciál je k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po osmi kusech nebo ve speciální Sládkově výběrové edici společně s dalšími pivy Zubr.

Zdroj a foto: Pivovar Zubr

2.12.2019 14.50, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách

Aktuality

VIDEOROZHOVOR

více >

Fotoblog

více >

MYSLIVECKÝ RYBNÍK, KornaticeMYSLIVECKÝ RYBNÍK, Kornatice
Autor: Nina Havlová

Videoreportáž

více >

Kalendář Akcí

<<Srpen 2020>>
PÚSČPSN
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6