20. 3. 2019

Zubr uvedl letos na trh opět sváteční Zubr Maxxim

Ani v letošním roce nechybí v nabídce přerovské pivovaru Zubr čtrnáctistupňový pivní speciál Zubr Maxxim. Pivovar ho celkem uvařil 1 400 hektolitrů, což je o 200 hektolitrů více než v loňském roce.

Podle ředitele pivovaru Tomáš Pluháčka se Zubr Maxxim začíná právě v těchto dnech opět čepovat ve vybraných restauracích na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku a dostupný bude i v maloobchodní síti. S prvním adventem se tak vrací sváteční speciál, který je nejprodávanějším speciálem pivovaru Zubr. „Zubr Maxxim zařazujeme v předvánočním období do nabídky již sedmým rokem. Je potvrzením, že poptávka po pivních speciálech roste, a to obzvláště v období podzimu a zimy, kdy lidé dávají přednost silnějším pivům,“ uvedl Pluháček. Stoupající zájem o méně tradiční a silnější piva je podle něj jedním z hlavních spotřebitelských trendů na pivním trhu v posledních letech.

Maxxim se připravuje klasickým způsobem za použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic. Při jeho výrobě se vychází ze staré receptury, díky které Maxxim vyniká typickým aroma, sytější barvou a vyšší hořkostí. V ležáckém sklepě pak pivo zraje celých 90 dní, proto se s jeho výrobou začíná již v létě. Pro ty, kdo by si Maxxima chtěli vychutnat nejen v oblíbené hospodě, ať už ve filtrované nebo nefiltrované podobě, ale také doma, je připraveno i lahvové balení. Balení multipack po osmi kusech je dostupné ve vybraných maloobchodních prodejnách již od poloviny listopadu.

Naše voda, plakát: Pivovar Zubr

 

 

28.11.2016 15.40, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Čistota vody a rekreace, Podnikání s vodou a zákony

Aktuality

VRACÍME VODU LESU

Kalendář Akcí

<< Březen 2019 >>
PÚSČPSN
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotoblog

více >

RETENČNÍ NÁDRŽ NA BŘÍMOVCERETENČNÍ NÁDRŽ NA BŘÍMOVCE
Autor: Nina Havlová

Videoblog

více >