20. 4. 2019

18.3.2019 13.24, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě

První letošní speciál pivovaru Zubr je černá třináctka

Od tohoto týdne míří do distribuce a na čepy restaurací Zubr Černý speciál 13 %, který je prvním letošním speciálem pivovaru Zubr. Informovala o tom sládková pivovaru Zubr Nataša Rousková.

Limitovaná edice zůstane v nabídce přes velikonoční svátky až do oslav narozenin pivovaru, které se uskuteční v pátek 26. dubna 2019 tradičně v areálu pivovaru. Zubr Černý speciál 13 % je silné tmavé pivo, typické svou výraznou barvou, plností a vyladěnou chutí. „Černý speciál je charakteristický svou osobitou vůní a chutí, která je výsledkem kombinace sladů z hanáckého ječmene a čtyř odrůd českých chmelů v čele s na Tršicku vypěstovaným Žateckým poloraným červeňákem,“ popisuje speciál Rousková. „Věříme, že jsme se trefili do chuti všem milovníkům černého piva, kteří ocení i jeho hustou pěnu a dobrý říz, které jsou dílem tradičního výrobního postupu.“ Stejně tak jako všechna další piva z produkce pivovaru Zubr i tento speciál kvasí v otevřených kádích a zraje v ležáckém sklepě při nízké teplotě. V případě Zubr Černého speciálu je to více než 65 dní. Pivo obsahuje 6 % obj. alkoholu,“ uvedla Rousková.

Zubr Černý speciál 13 % bude k dostání v čepované podobě ve vybraných restauracích zejména na střední Moravě až do vyprodání zásob.

Zdroj a foto: Pivovar Zubr

 

18.3.2019 13.24, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách

Aktuality

VRACÍME VODU LESU

Kalendář Akcí

<< Duben 2019 >>
PÚSČPSN
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Fotoblog

více >

BRANICKÉ SKÁLY A PODOLSKÝ PROFILBRANICKÉ SKÁLY A PODOLSKÝ PROFIL
Autor: Nina Havlová

Videoblog

více >