21. 3. 2019

10.12.2018 22.13, Rubrika: Video pro tento den

Prořezávání kostí při přípravě filetů

Na videu můžete zhlédnou způsob jak připravit kapra bez kostí v podání mistra kuchaře Petra Stupky. Drobné kosti v kapřím mase rozrušíte prořezáváním porcí kapra. Při následné konzumaci pokrmů z takto upraveného kapra se pak nemusíte drobných kostiček obávat.

10.12.2018 22.13, Rubrika: Video pro tento den

Aktuality

VRACÍME VODU LESU

Kalendář Akcí

<< Březen 2019 >>
PÚSČPSN
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotoblog

více >

RETENČNÍ NÁDRŽ NA BŘÍMOVCERETENČNÍ NÁDRŽ NA BŘÍMOVCE
Autor: Nina Havlová

Videoblog

více >