22. 10. 2018

Nabídku piv i letos zpestří čtrnáctistupňový Zubr Maxxim

Poslední z řady letošních speciálů pivovaru Zubr se opět po roce vrací do nabídky. Jak dnes informoval ředitel pivovaru Zubr Tomáš Pluháček, je jím čtrnáctistupňový Zubr Maxxim, sváteční speciál, který je vyráběn v nefiltrované i filtrované variantě.

V letošním roce se ho podle Pluháčka uvařilo 1.400 hektolitrů. Zubr Maxxim je dlouhodobě nejoblíbenějším speciálem z produkce pivovaru Zubr. „Zubr Maxxim již neodmyslitelně patří k období adventu a vánočních svátků a ani letos tomu není jinak. Distribuce do hospod a restaurací začala v tomto týdnu, během nejbližších dní se objeví i v maloobchodní síti v balení multipack,“ uvedl ředitel pivovaru.

Atraktivita piva Zubr Maxxim je dána především jeho harmonickou plnou chutí s vyšší hořkostí a příjemným chmelovým aroma. Celkový charakter tohoto speciálního piva je dokreslen sytější jantarovo-medovou barvou a hustou, sametovou pěnou. „Jelikož se jedná o čtrnáctistupňové pivo, je obsah alkoholu 6,5 procent oproti běžným pivům značně vyšší. Právě i tento fakt přispívá k popularitě tohoto speciálu v chladnějším, zimním období,“ popisuje pivo Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

V čepované podobě je možné si Maxxim vychutnat ve filtrované nebo nefiltrované variantě, a to zejména v provozovnách na střední Moravě. Sváteční multipack s osmi lahvemi, který může posloužit i jako dárkové balení, je možné zakoupit v pivovarské prodejně v Přerově i v dalších vybraných maloobchodních prodejnách.

Naše voda, foto: pivovar Zubr

 

29.11.2017 15.17, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Čistota vody a rekreace, Podnikání s vodou a zákony

Aktuality

Kalendář

<< Říjen 2018 >>
PÚSČPSN
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fotoblog

více >

KŘEST KNÍŽKYKŘEST KNÍŽKY
Autor: Nina Havlová

Video dne

více >