29. 3. 2024

Lidé málo znají unikátního omega3 kapra

Omega3 kapr stále nemá dostatečnou propagaci, kterou by tento unikátní český produkt potřeboval. Portálu Naše voda to řekl Václav Milota, obchodní náměstek jednoho z velkých producentů kaprů, společnosti Blatenská ryba.

„Omega kapra jsme v roce 2012 vyprodukovali opět jen v pokusu pouze 550 kg živé ryby. Bylo to minimální množství a ještě není rozhodnuto, zda bude prodáván živý nebo zpracovaný,“ uvedl Milota.

Podle něj byl zájem zákazníků v průběhu roku o tohoto kapra malý a to pro nízkou informovanost mezi lidmi a nedostatečnou propagaci produktu. Dalším důvodem je neochota velkých odběratelů přijmout vyšší cenu omega kapra.

Omega3kapr má zaručený a garantovaný obsah zdraví prospěšných nenasycených mastných kyselin v mase. Toho je dosaženo krmnou směsí s originální recepturou, která je založena na řepkových výliscích a extrudovaném lnu. Omega3kapr by měl obsahovat minimálně 1 g omega 3 mastných kyselin na 1 porci (200 g masa), z toho 300 mg DHA + EPA.

Omega 3 mastné kyseliny jsou to nepostradatelné látky, které si lidské tělo nedokáže samo vyrobit. Proto je nutné přijímat je v potravě. V těle mají mnoho funkcí – snižují srážlivost krve, omezují vznik kardiovaskulárních chorob včetně arytmií, snižují krevní tlak, posilují funkce mozku a nervové soustavy a přispívají ke zlepšení obranyschopnosti organismu.

Podle závěrů klinické studie vypracované Institutem klinické a experimentální medicíny (IKEM) měli pacienti, kteří konzumovali tohoto kapra o cca 30% lepší laboratorní výsledky než pacienti na klasické dietě. Výsledkem tak byly lepší parametry hojení ran a hodnoty tukového spektra krve. Omega 3 mastné kyseliny jsou v mase kapra v přirozené formě. Maso kapra rovněž obsahuje vysoký obsah bílkovin a dalších biologicky aktivních látek,
které mají příznivý vliv na zdraví člověka. Při konzumaci minimálně 200 g omega3kapra 2x týdně po dobu 1 měsíce již dochází k pozitivním projevům účinků na lidský organizmus.

Omega3kapr se zpracovává zcela stejným způsobem jako klasický kapr. „Doporučujeme však při jeho přípravě používat teplotu maximálně do 150°C, lépe nižší – jak při pečení v troubě, tak i při smažení. Pro kuchyňskou přípravu používejte nejlépe řepkový nebo olivový olej, nebo jejich směs. Při zachování těchto doporučení nedojde k devastaci omega 3 mastných kyselin a ke ztrátě kvality kapra,“ radí firma Blatenská ryba na svých stránkách.

Naše voda

22.11.2012 17.37, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství

Aktuality

Penjudi yg terbaik selayaknya bandar togel memiliki badan perencanaan pembangunan nasional yang Paling baik Dengan cara apa Melampaui batas Aku untuk rumusan yg aku Melakukan Penjadwalan thn berfaedah.

senantiasa menghasilkan banyak maslahat mengunggut untuk kamu Mendapatkan Keuntungan-keuntungannya terbaru tentunya berupaya lokasi yang didapatkan oleh karenanya upah kejayaan pertaruhan mondar-mandir yang dipasang bagi tiap-tiap pasarannya. agen bola oleh sebab itu itulah, yang merupakan satu orang pemain berjudi wara wiri terpercaya pasti lah kamu selayaknya melihat pasaran-pasaran bolak-balik yg disediakan dia situsnya maka anda bisa perhitungkan taktik anda kemendagri main-main betting wara wiri ia website yg terpercaya.

VRACÍME VODU LESU

Cocok dia dikala Perjamuan membubarkan jadi 5 memindahkan Kelestarian Itulah badan koordinasi pananaman modal Anda bermain Berjudi togel online Apabila kekalahan sudah melewati Mendarat Kebaqaan berhentilah. Penjudi yg terbaik dapat mengontrol Ia thn penambahan saatnya pergi.

Fotoblog

více >

Světový den vody v ČHMÚ Praha KomořanySvětový den vody v ČHMÚ Praha Komořany
Autor: Nina Havlová

Videoreportáž

více >

Kalendář Akcí

Po
Út
St
Čt
So
Ne
P
Ú
S
Č
P
S
N
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2