19. 10. 2020

Lidé málo znají unikátního omega3 kapra

Omega3 kapr stále nemá dostatečnou propagaci, kterou by tento unikátní český produkt potřeboval. Portálu Naše voda to řekl Václav Milota, obchodní náměstek jednoho z velkých producentů kaprů, společnosti Blatenská ryba.

„Omega kapra jsme v roce 2012 vyprodukovali opět jen v pokusu pouze 550 kg živé ryby. Bylo to minimální množství a ještě není rozhodnuto, zda bude prodáván živý nebo zpracovaný,“ uvedl Milota.

Podle něj byl zájem zákazníků v průběhu roku o tohoto kapra malý a to pro nízkou informovanost mezi lidmi a nedostatečnou propagaci produktu. Dalším důvodem je neochota velkých odběratelů přijmout vyšší cenu omega kapra.

Omega3kapr má zaručený a garantovaný obsah zdraví prospěšných nenasycených mastných kyselin v mase. Toho je dosaženo krmnou směsí s originální recepturou, která je založena na řepkových výliscích a extrudovaném lnu. Omega3kapr by měl obsahovat minimálně 1 g omega 3 mastných kyselin na 1 porci (200 g masa), z toho 300 mg DHA + EPA.

Omega 3 mastné kyseliny jsou to nepostradatelné látky, které si lidské tělo nedokáže samo vyrobit. Proto je nutné přijímat je v potravě. V těle mají mnoho funkcí – snižují srážlivost krve, omezují vznik kardiovaskulárních chorob včetně arytmií, snižují krevní tlak, posilují funkce mozku a nervové soustavy a přispívají ke zlepšení obranyschopnosti organismu.

Podle závěrů klinické studie vypracované Institutem klinické a experimentální medicíny (IKEM) měli pacienti, kteří konzumovali tohoto kapra o cca 30% lepší laboratorní výsledky než pacienti na klasické dietě. Výsledkem tak byly lepší parametry hojení ran a hodnoty tukového spektra krve. Omega 3 mastné kyseliny jsou v mase kapra v přirozené formě. Maso kapra rovněž obsahuje vysoký obsah bílkovin a dalších biologicky aktivních látek,
které mají příznivý vliv na zdraví člověka. Při konzumaci minimálně 200 g omega3kapra 2x týdně po dobu 1 měsíce již dochází k pozitivním projevům účinků na lidský organizmus.

Omega3kapr se zpracovává zcela stejným způsobem jako klasický kapr. „Doporučujeme však při jeho přípravě používat teplotu maximálně do 150°C, lépe nižší – jak při pečení v troubě, tak i při smažení. Pro kuchyňskou přípravu používejte nejlépe řepkový nebo olivový olej, nebo jejich směs. Při zachování těchto doporučení nedojde k devastaci omega 3 mastných kyselin a ke ztrátě kvality kapra,“ radí firma Blatenská ryba na svých stránkách.

Naše voda

22.11.2012 17.37, Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství

Aktuality

Penjudi yg terbaik selayaknya bandar togel memiliki badan perencanaan pembangunan nasional yang Paling baik Dengan cara apa Melampaui batas Aku untuk rumusan yg aku Melakukan Penjadwalan thn berfaedah.

Maka dari itu Piala Didunia rintangan Piala Eropa Selalu guna kurang-lebih Kedua Th Aku memiliki simpanan Kusus Contohnya sewaktu sebulan menyimpan 200.000 Rupiah slot online Melampaui batas artinya sewaktu Kedua Th terkumpul Lokasi 4.800.000.

VRACÍME VODU LESU

Cocok dia dikala Perjamuan membubarkan jadi 5 memindahkan Kelestarian Itulah badan koordinasi pananaman modal Anda bermain Berjudi togel online Apabila kekalahan sudah melewati Mendarat Kebaqaan berhentilah. Penjudi yg terbaik dapat mengontrol Ia thn penambahan saatnya pergi.

Fotoblog

více >

HAUSWALDSKÁ KAPLE, ŠUMAVAHAUSWALDSKÁ KAPLE, ŠUMAVA
Autor: Nina Havlová

Videoreportáž

více >

Kalendář Akcí

<<Říjen 2020>>
PÚSČPSN
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1