19. 9. 2020

Kapry na vánočních stolech v poslední době nahrazuje losos

Tradičnímu vánočnímu kaprovi v posledních letech vyrostl tvrdý konkurent. Jak upozorňuje deník.cz, na štědrý večer si čím dál více lidí dává lososa, který je zdravější a jednodušší na přípravu.

Právě úspora času je pro zákazníky často nejdůležitější. Na místo živých ryb si domů odnáší už připravené filety. Losos je celoročně nejoblíbenější mořská ryba. „Obsahuje nenasycené mastné kyseliny a je jednoduchý na přípravu, protože jeho chuť je výrazná sama o sobě. Lidé ji znají a jsou na ni zvyklí,” tvrdí například provozovatel sítě rybích prodejen Martin Baráček.

Zdroj: www.denik.cz, ilustrační foto Tomáš Salov (lososi v Českém Švýcarsku)

18.12.2013 12.26, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství, Voda a naše peněženka, Podnikání s vodou a zákony

Aktuality

VIDEOROZHOVOR

více >

Fotoblog

více >

SYSTÉM MALÝCH TŮNĚK A MEZÍSYSTÉM MALÝCH TŮNĚK A MEZÍ
Foto: Vojta Herout

Videoreportáž

více >

Kalendář Akcí

<<Září 2020>>
PÚSČPSN
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4