22.11.2012 9.21, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství
V Dolním Bušínově se koná 5 ročník Pstruhování
Již pátý ročník Pstruhování připravují na tento víkend v Restauraci Bozeňov v Zábřehu – Dolním Bušínově. Uvedl to Michal Kubica, projektový manažer akce.
Od pátku 23. do neděle 25. listopadu budou kuchaři připravovat pstruhy podle osvědčených receptů, včetně návštěvníky nejoblíbenějšího receptu, pečeného pstruha s listovým špenátem přelitého mandlovou omáčkou.
V podniku, který je držitelem značky Jeseníky Originální produkt, jsou zaměřeni na kvalitu, a proto jsou samozřejmostí čerství pstruzi od místního chovatele. „K pstruhům letos nabídneme novinku, s kolegou Davidem Sklenářem připravíme našim zákazníků čerstvé dezerty vlastní výroby.“ Dodal kuchař Tomáš Kotrlý.
Naše voda
22.11.2012 9.21, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářstvíAktuality
Předseda ÚOHS zrušil pokutu za tendr na čističku v Semtíně
Akt. 20.9.2024 15.50Rubrika: Vodovody a kanalizace
Povodí Moravy: První výpočty dokazují zásadní efekt nádrží
Akt. 20.9.2024 12.30Rubrika: Prevence povodní, voda v krajině