12. 11. 2019

V Dolním Bušínově se koná 5 ročník Pstruhování

Již pátý ročník Pstruhování připravují na tento víkend v Restauraci Bozeňov v Zábřehu – Dolním Bušínově. Uvedl to Michal Kubica, projektový manažer akce.

Od pátku 23. do neděle 25. listopadu budou kuchaři připravovat pstruhy podle osvědčených receptů, včetně návštěvníky nejoblíbenějšího receptu, pečeného pstruha s listovým špenátem přelitého mandlovou omáčkou.

V podniku, který je držitelem značky Jeseníky Originální produkt, jsou zaměřeni na kvalitu, a proto jsou samozřejmostí čerství pstruzi od místního chovatele. „K pstruhům letos nabídneme novinku, s kolegou Davidem Sklenářem připravíme našim zákazníků čerstvé dezerty vlastní výroby.“ Dodal kuchař Tomáš Kotrlý.

Naše voda

22.11.2012 9.21, Rubrika: Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství

Aktuality

Lesní video

více >

Fotoblog

více >

KONFERENCE - 30 LET EXISTENCE SOVAKKONFERENCE - 30 LET EXISTENCE SOVAK
Autor: Nina Havlová

Videoblog

více >

Kalendář Akcí

<< Listopad 2019 >>
PÚSČPSN
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1