Veterináři startují semináře o kvalitě potravin – první na řadě jsou ryby

Aktualizováno 23. září 2016 | Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě , Nápoje a voda v potravinách

img_2727-stika

Státní veterinární ústav Praha (SVÚ) připravil pro laickou i odbornou veřejnost sérii seminářů věnovaných problematice kvality potravin či chovu a zdraví koní a psů. Informoval o tom Petr Majer, odborný rada oddělení vnější komunikace Státní veterinární správy ČR.

Semináře startují již v pondělí 26. Září, prvním tématem jsou Ryby a rybí výrobky. „Od odborníků z pražského SVÚ se dozvíte řadu zajímavých věcí o označování i nejčastějším způsobům falšování těchto produktů, k problematice zdravotní nezávadnosti či problematice parazitů,“ uvedl Majer.

Více se k jednotlivým tématům a termínům dozvíte na následujícím odkaze, kde naleznete také kontakt na pořadatele:https://www.svupraha.cz/aktuality/seminare-pro-laickou-i-odbornou-verejnost-v-oblasti-kvality-potravin-i-k-problematice-chovu-zvirat.html

Naše voda, ilustrační foto Naše voda – Nina Havlová

Související rubriky: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Podnikání s vodou a zákony, Rybářství a rybníkářství