V sobotu pokračují v Galerii Harfa v Praze rybí hody

28. června 2013 | Rubrika: Co bychom měli vědět o vodě , Nápoje a voda v potravinách

sumeček africký - růžové maso - .

Jak nejlépe zpracovat ryby a připravit z nich chutná jídla se mohou dozvědět ti, kteří v sobotu 29. června navštíví Galerii Harfa v Praze. Informovala o tom agentura zastupující uvedenou galerii.

Od 13 hodin proběhne na střeše tohoto obchodního centra druhé pokračování Rybích hodů, na kterých bude možné zakoupit čerstvé ryby, ochutnat rybí speciality a přiučit se od šéfkuchařů, jak správně ryby připravit na grilu. Příjemnou atmosféru letního grilování doprovodí country a folková kapela Z VRŠKU a k chuti jistě přijde vhod i dobré pivo v podobě čtyř točených pivních speciálů a velký výběr speciálního lahvového piva.

Kromě čerstvých ryb budou k zakoupení i ryby čerstvě vyuzené. Na místě budou k dispozici odborníci, kteří vysvětlí, jak ryby správně připravit na grilu tak, aby vynikla jejich delikátní chuť. Restaurace Culinary Aroma sestavila speciální rybí menu pro návštěvníky, kteří nechtějí připravovat ryby doma, ale vychutnat rybí pochoutky přímo na místě.

První Rybí hody se uskutečnily koncem května a pro velký úspěch pokračují i v následujících měsících – vždy poslední sobotu v měsíci až do srpna,“ říká Kateřina Nová z Galerie Harfa.

Další informace na www.galerieharfa.cz

Naše voda

 

 

Související rubriky: Co bychom měli vědět o vodě, Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství, Voda a naše peněženka