Prosincovou nabídku piv obohatí speciál Zubr Maxxim

1. prosince 2015 | Rubrika: Nápoje a voda v potravinách , Podnikání s vodou a zákony

multipack_ZUBR_Maxxim

Čtrnáctistupňový speciál, který se vyznačuje jantarovou barvou, hustou pěnou a charakteristickou hořkostí, je ode dneška dostupný ve vybraných restauracích i v maloobchodní síti. Informoval o tom ředitel pivovaru Zubr Tomáš Pluháček s tím, že pivovar uvařil celkem 1 200 hektolitrů tohoto nápoje.

Zubr Maxxim je neprodávanějším speciálem pivovaru Zubr. „I v letošním roce jsme ho opět uvařili o něco více než v roce předcházejícím. Těší nás, že si Maxxim našel své věrné příznivce, kteří si začátek zimy bez naší speciální čtrnáctky nedovedou již představit,“ podotýká Pluháček.

Zubr Maxxim se připravuje podle klasického postupu za použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic, spolu s kvašením v otevřených kádích a až 90denním dozráváním v ležáckých tancích při nízkých teplotách. Tato kombinace přináší jedinečný chuťový zážitek. I letos pivovar uvařil dvě varianty, a to nejen standardní filtrované pivo, ale i současně jeho nefiltrovanou variantu, charakteristickou mírným zákalem a plnou silnou chutí. Kromě sudového piva je Zubr Maxxim k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po 8 kusech (viz foto), ke kterému je přibalen drobný dárek v podobě speciálního pivního vykrajovátka.

Naše voda, foto: Pivovar Zubr

 

Související rubriky: Nápoje a voda v potravinách, Podnikání s vodou a zákony