V Dolním Bušínově se koná 5 ročník Pstruhování

22. listopadu 2012 | Rubrika: Nápoje a voda v potravinách , Rybářství a rybníkářství

ilustrační foto

Již pátý ročník Pstruhování připravují na tento víkend v Restauraci Bozeňov v Zábřehu – Dolním Bušínově. Uvedl to Michal Kubica, projektový manažer akce.

Od pátku 23. do neděle 25. listopadu budou kuchaři připravovat pstruhy podle osvědčených receptů, včetně návštěvníky nejoblíbenějšího receptu, pečeného pstruha s listovým špenátem přelitého mandlovou omáčkou.

V podniku, který je držitelem značky Jeseníky Originální produkt, jsou zaměřeni na kvalitu, a proto jsou samozřejmostí čerství pstruzi od místního chovatele. „K pstruhům letos nabídneme novinku, s kolegou Davidem Sklenářem připravíme našim zákazníků čerstvé dezerty vlastní výroby.“ Dodal kuchař Tomáš Kotrlý.

Naše voda

Související rubriky: Nápoje a voda v potravinách, Rybářství a rybníkářství